sl-SIen-US
Sunday, July 21, 2024
   

Specializirani smo za razvoj programske opreme po meri naročnika.

Natančneje; za vas opravimo programiranje po meri, načrtujemo podatkovne baze in izdelamo spletne in namizne aplikacije.
Naše strokovno znanje in izkušnje zajemajo širok spekter znanj, ki so potrebne pri razvoju sistemov po meri naročnika. Pri razvoju uporabljamo najsodobnejše tehnologije, kot so: .NET (ASP.NET, C#, VB.NET), XML, SQL Server ...

Poslovna programska oprema
Poslovne rešitve, ki jih razvijamo v podjetju Aldia, so namenjene reševanju specifičnih zahtev naših naročnikov. Aplikacije zagotavljajo informacijsko podporo poslovni funkciji. Informatizacija specifičnih zahtev poslovnega procesa, razvoj posebnih programskih modulov ter integracija aplikacij z obstoječimi sistemi pri naročniku tako predstavlja dobro osnovo za kasnejšo izvedbo analitičnih rešitev.  
Microsoft partner

Obdelava podatkov
Izvajamo obdelavo in transformacije podatkov, ki so shranjeni v različnih podatkovnih zbirkah. Izdelujemo integracijo podatkovnih zbirk za potrebe analiz. Izvajamo zajem podatkov iz zunanjega sveta, kot so: temperaturni senzorji, senzorji vlage...
Poleg zgoraj naštetega poskrbimo tudi za: urejanje podatkovnih zbirk, vodenje podatkovnih zbirk, prenos podatkov v poljubne oblike ali zajem podatkov iz poljubnih oblik, izdelavo poročil.

Informacijske storitve na področju priprave proračunov in zaključnih računov
Na področju priprave proračunov in zaključnih računov imamo več, kot 10 letne izkušnje. Znanje, ki smo ga v tem času pridobili, želimo ponuditi lokalnim skupnostim in drugim državnim blagajnam. Zato vam na tem področju ponujamo naslednje storitve:
- Načrtovanje, izdelava, vzdrževanje in postavitev informacijskih sistemov
- Analize podatkov
- Izdelava generičnih poročil za potrebe analiz
- Tehnična pomoč pri pripravi proračuna ali zaključnega računa
Za potrebe državnega proračuna smo v sodelovanju z Ministrstvom za finance RS razvili sistem APPrA, ki je plod domačega znanja in referenčni sistem za pripravo proračuna v večih evropskih državah in drugod po svetu. Sistem je bil leta 2004 predstavljen na konferenci OECD v Haagu. Mednarodni monetarni sklad ga je označil, kot 'State of the art'.

Spletne aplikacije
Pogosto pozabljamo, da je spletna aplikacija lahko tudi samo vmesnik do prave aplikacije, ki jo uporabniki najpogosteje dosegajo z notranje mreže, zavarovani s požarno pregrado. Tak pogled odpira nova obzorja. S takimi spletnimi aplikacijami lahko poenostavimo delo od doma ali pa z oddaljene lokacije. Obstajajo pa tudi primeri uporabe, ki zahtevajo samostojne spletne aplikacije.
Tehnologija, ki jo uporabljamo, je namenjena hitremu razvoju in omogoča izjemno prilagodljivost naročniku. Pripravljena je za preprosto izmenjavo, uvoz in izvoz podatkov. Podpira fleksibilno avtentikacijo pri prijavi uporabnikov in podrobno avtorizacijo pri vnosu in dostopu do podatkov.

Mobilne rešitve
Mobilne rešitve učinkovito zapolnjujejo vrzeli, povezane z delovnimi postopki, ki se odvijajo zunaj pisarniškega okolja. Nekoč so bila takšna opravila vir napak in zamud. Danes je lahko delo na terenu enako udobno, natančno in hitro, kot delo v pisarni.

Vzdrževanje in nadgrajevanje
Posebno pozornost posvečamo vzdrževanju programske opreme. Spremljamo zakonodajo in pravočasno seznanjamo pogodbene uporabnike z zakonskimi spremembami.

Domov   |   Lokalizacija   |   Razvoj   |   Intranet   |   O podjetju   |   Novice
Aldia, d.o.o., 2013-2020. Vse pravice pridržane.